Ексклюзиви
понеділок, 15 грудня 2008 18:07

Іванна Мудик народила в автобусі

Близько шостої вечора 30 листопада вагітна Іванна Мудик, 29 років, із села Москалівка Лановецького району Тернопільщини зі співмешканцем 40-річним Василем прийшли на автобусну зупинку. Хотіли їхати до районної лікарні. Та дістатися туди не встигли. Жінка почала народжувати в салоні.

— Шофер Яків Собко побачив, що вона вже, як-то кажуть, несла живіт у руках. Казав, що не встигне довезти. Розумів, що скоро жінка народить. Але ж не міг лишити її надворі, — розповідає секретар Москалівської сільради Галина Загородня, 40 років.

Останнім автобусом до Ланівців їхали ще дві пасажирки. Іванна лягла на задні сидіння.

— Односільчанка Галина Ремезюк із мобільного подзвонила до свого швагра. Він на "скорій" працює. Проїхали десь три кілометри, аж тут і дитинка почала виходити, — продовжує Загородня. — Галя забрала хлопчика, сповила. Тільки пуповину боялася перерізати. Та невдовзі медики приїхали.

Це друга дитина Іванни Мудик. Пологи тривали 35 хв. Хлопчик народився вагою 2710 г, його зріст — 48 см. 5 грудня матір та дитину виписали з лікарні.

Іванна Мудрик за освітою вчитель молодших класів. До пологів працювала продавцем у продуктовому магазині. Із чоловіком розлучена. Від першого шлюбу має 8-річну доньку Олену. Новонародженого планують назвати Валентином.

Зараз ви читаєте новину «Іванна Мудик народила в автобусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути