Ексклюзиви
понеділок, 20 серпня 2007 07:05

Івана Кокодзея вбив моторний човен

 

55-річний Іван Кокодзей, заступник головного лікаря з технічної частини Центральної клінічної лікарні Києва, близько 20 років щоранку ходив купатися на Дніпро. 5 серпня він не повернувся додому. Його одяг знайшли на березі річки, але ніхто зі знайомих не вірив, що чудовий плавець і спортсмен Іван Кокодзей утопився.

— Івана шукали десять днів. Дружина і син розклеїли оголошення скрізь в околиці, — каже друг покійного Василь Клименко. — А в понеділок його понівечене тіло викинуло на берег.

У чоловіка була відірвана права рука та сильно травмована грудна клітка. Родичі та друзі Кокодзея думають, що чоловіка збив моторний човен, водії якого втекли, не надавши  допомоги.

В Оболонському райвідділі міліції порушили кримінальну справу за фактом убивства. Родичі покійного просять звертатися туди всіх, кому щось відомо про обставини його смерті.

Редакція "ГПУ" просить вибачення у рідних і друзів Івана Кокодзея. Через технічні проблеми в некролозі, опублікованому в номері "ГПУ" за 16 серпня, було надруковано фотографію іншої людини та допущено неточності.

Зараз ви читаєте новину «Івана Кокодзея вбив моторний човен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути