Ексклюзиви
середа, 14 січня 2009 17:18

Іван Приймак загинув на автобусній зупинці

Автор: фото надане ВЗГ ГУ МВС України в Полтавській області
  Зупинка ”Млин” у Кременчуці на Полтавщині. П’яний водій розніс її вщент. У той час там стояв 15-річний Іван Приймак. Він помер від удару
Зупинка ”Млин” у Кременчуці на Полтавщині. П’яний водій розніс її вщент. У той час там стояв 15-річний Іван Приймак. Він помер від удару

У місті Кременчук на Полтавщині 23-річний Олександр Колеснік автівкою урізався в зупинку "Млин". Збив на смерть 15-річного Івана Приймака із села Садки Кам"янопотоківської сільради.

— О 13-й годині Колеснік на своєму "Кіа Черато" на швидкості обігнав автомобіль, — розповідає Юрій Сулаєв з обласної міліції. — І, не зменшуючи її, вирішив звернути праворуч на другорядну дорогу. Перекинувся на повороті, розніс автобусну зупинку, де сидів хлопець.

При затриманні Колеснік заявив, що він працівник Служби безпеки України.

— Ми з"ясували, що до органів безпеки він відношення не має, — каже Сулаєв. — Колись займався брухтом і потрапляв у поле зору міліції. Колеснік із села Кам"яні Потоки Кременчуцького району Полтавщини. Експертиза встановила, що за кермом він був п"яний.

Олександр Колеснік не працює. Його батьки — підприємці, торгують м"ясом. Авто "Кіа Черато" сріблястого кольору, на якому чоловік збив хлопця, коштує в автосалонах від 130 тис. грн. У міліції кажуть, що у грудні 2008 року на Колесніка склали протокол за дрібне хуліганство.

Жінка із села Садки, яка не захотіла називатися, розповіла, що загиблий Іван Приймак був із хорошої сім"ї:

— Добрий, порядний хлопчик, навчався на першому курсі машинобудівного технікуму. Його мама зараз у декретній відпустці, доглядає за 2-річним молодшим сином Даниїлом. Батько працює у Кременчуці.

Зараз ви читаєте новину «Іван Приймак загинув на автобусній зупинці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути