Ексклюзиви
пʼятниця, 03 жовтня 2008 07:12

Ірина Бурлаченко знайшла в морозиві презерватив

Жителька Краснодона Луганської області Ірина Бурлаченко каже: в морозиві, яке вона купила дитині, під шоколадом виявився презерватив. За вказаною на етикетці електронною адресою жінка відразу написала виробникові листа.

— Так, від цієї жінки отримали листа, — говорять на підприємстві "Ласунка". — Вона нам погрожує. Зокрема, написала: для врегулювання питання даю вам 24 години. Вимагаю 10 тисяч гривень моральної компенсації. Інакше звертатимуся в усі інстанції.

За шість днів Бурлаченко принесла морозиво до місцевої санепідемстанції. Представники "Ласунки" захотіли приїхати й забрати його, але жінка не віддала. Після цього, за словами Ірини, їй почали телефонувати й погрожувати.

— Після її листа ми зателефонували на вказаний зворотній номер, — кажуть на підприємстві. — Намагалися з"ясувати обставини. Але на жодне запитання відповіді не отримали. Жінка говорила лише про час і гроші. Ми намагалися пояснити, що це серйозне питання і за добу не вирішується. Але вона відключала телефон.

Фахівці санепідемстанції кажуть: продукт якісний, попри таку начинку. Як вона там могла опинитися — не знають. Але не виключають, що жінка могла сама начинити продукт. Далі морозиво направили в Нікополь — на місце виробництва. Там санепідемстанція заявила, що специфіка виготовлення морозива виключає потрапляння в суміш такого великого об"єкта. Оскільки всі процеси закриті, а суміш варять при температурі +90°С.

На підприємстві вважають, що жінка вдалася до здирництва.

В Луганському управлінні у справах захисту прав споживачів кажуть, що до них Бурлаченко не зверталася.

— Скарги споживача приймають тільки з чеком, — пояснює заступник начальника управління Андрій Слєпцов. — Покупець має право його вимагати. Якщо цього не зробив — винен сам. Якщо є чек і неякісний продукт, тоді — до нас.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Бурлаченко знайшла в морозиві презерватив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути