вівторок, 24 квітня 2007 07:06

Ілля Коренюк згорів у сіні

У селі Веселий Кут Шполянського району Черкащини згорів у сіні 4-річний Ілля Коренюк.

— Трагедія сталася близько третьої дня. Ілля забіг до хати, сказав матері, що горить сінник, потім вибіг у двір. Жінка кинулася кликати на допомогу. Позбігалися сусіди. Почали гасити полум"я, — розповідає 32-річний Олег Ткаченко з Центру пропаганди Головного управління МНС області.

Протягом цього часу дитини ніхто не бачив. Мати думала, що син побіг до друзів. Коли люди почали розбирати обгорілі дошки, знайшли тіло хлопчика.

Очевидно, хлопчик злякався й хотів заховатися, кажуть у селі.

— Того дня його мати Таня отримувала на пошті пенсію й соціальну допомогу. Приходила разом із ним. Вона постійно брала сина з собою. Ілля довго не розмовляв. А тоді враз почав все говорити. Чула, що останній тиждень часто казав: "Мені нада спічки"?, — розповідає 46-річна Наталя Славетна з Веселого Кута.

Вона додає, що 37-річна Тетяна Коренюк приїхала у село з Катеринопільського району Черкащини. Окрім Іллі, має старших двох синів і двох доньок від першого шлюбу. З колишнім чоловіком розійшлася. Однак сім"ї він допомагає. Нещодавно купив їм корову.

Через загибель брата у старших дітей був сильний стрес. Вони зачинилися в кімнаті, плакали і кілька годин нікого до себе не впускали.

Зараз ви читаєте новину «Ілля Коренюк згорів у сіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути