пʼятниця, 24 травня 2019 00:00

Ігоря Блохіна побили по голові кастетом

У Харкові 21 травня невідомі побили 46-річного Ігоря Блохіна, лідера ініціативної групи підприємців ринку "Барабашово". Чоловік перебуває у міській лікарні швидкої допомоги.

— Напали, коли я вигулював пса. Він у мене породи чихуахуа. Боявся, щоб з ним нічого не зробили, — розповідає Ігор Блохін. — Було двоє — в окулярах, неголені. Один бив ззаду кастетом по голові, другий — спереду.

Коли чоловік від ударів упав, добивали. Потім утекли. Правоохоронці відкрили кримінальну справу про хуліганство. Нападникам загрожує до семи років ув'язнення.

— Могли й убити. Маю п'ять ран, їх зашивали. Робитимуть томографію голови. Перед нападом мені погрожували за діяльність в ініціативній групі, — продовжує Блохін. — Підприємці борються проти невиправдано високих цін за оренду торгових точок на ринку. Хоч павільйони будували за їхній рахунок. Вимагають повернення земельних ділянок, що займає ринок, територіальній громаді. Так зможуть укладати прямі договори оренди з міською радою.

8 травня у Харкові невідомі побили кастетом ще одного активіста — Сергія Линькова. Він теж відстоював права підприємців.

Зараз ви читаєте новину «Ігоря Блохіна побили по голові кастетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути