Ексклюзиви
середа, 11 липня 2007 07:11

Фермер застрелив грабіжника

43-річного фермера Ігоря Васютіна із райцентру Білгород-Дністровський Одеської області в суботу пограбували. Наступного дня господар отримав свої гроші назад.

— Близько другої години ночі до Васютіна ввірвалися троє чоловіків у масках, — розповідають у районній міліції. — Почали погрожувати пістолетами та вимагати гроші. Власник віддав 3 800 гривень.

Щойно грабіжники кинулися за двері, дружина Васютіна почала кричати. На галас прибіг 53-річний сусід потерпілого, також фермер. Із собою взяв зареєстровану рушницю.

Зав"язалася бійка із зловмисниками. За кілька секунд сусід смертельно поранив одного з них, 27-річного Олександра Вертинського. Інші двоє втекли на мопедах.

Загиблий чоловік мешкав у сусідньому селищі Сергіївка. У його будинку міліціонери знайшли залишені крадіями пневматичний пістолет, маску й сумку з грошима. Поблизу — два мопеди.

Інші зловмисники також проживають у Сергіївці. Одному з них 21 рік, другому — 29. Обоє працювали охоронцями на місцевому підприємстві. Їх затримали того ж ранку.

Зараз ви читаєте новину «Фермер застрелив грабіжника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути