четвер, 17 травня 2007 07:09

Експрес Київ–Харків затримали на дві години

Через знеструмлення контактних мереж о 20.18 у вівторок на залізничному перегоні Лубни—Солоницька на Полтавщині зупинився експрес Київ—Харків. Простояв майже три години.

— Хтось пошкодив ізолятори, — каже начальник залізничної станції Лубни Ніна Єндоренко, 45 років. — Пасажири почали хвилюватися, але їх заспокоїли. Пояснили причину зупинки та вибачилися за затримку.

Розслідування розпочали, повідомив Олександр Луценко, 35 років, із карного розшуку лінійного відділу станції Гребінка.

— Ізолятор випадково могли пошкодити діти. Кинути камінь, — припускає Єндоренко. Раніше таке траплялося, але до знеструмлення не доходило.

2 травня на станції Росава у Київській області на швидкості 115 км/год зійшов із рейок "Столичний експрес". Він прямував із Дніпропетровська до Києва.

З"ясували, що аварія сталася через халатність залізничників. Вони намагалися перевести стрілку з допомогою мотузки.

За останній місяць трапилося п"ять випадків втручання у роботу залізниці. Крім двох згаданих, чергова по станції Любенці Львівської залізниці не могла перевести залізничну стрілку через виключений блок-контакт.

На станції Боярка, що під Києвом зловмисники притягли на колію колоду. На дерево наїхав потяг Київ–Одеса. А на перегоні Ясинувата—Кальміус Донецької залізниці машиніст дизель-поїзда сполученням Іловайськ—Ясинувата помітив, що на рейках покрали накладки.

Зараз ви читаєте новину «Експрес Київ–Харків затримали на дві години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути