Ексклюзиви
субота, 31 травня 2008 07:02

Двоє учнів інсценізували викрадення автобуса

"Нас викрали" — такий надпис на аркуші шкільного зошита приліпили два 17-річні школярі до заднього скла автобуса. Папірець помітив інший водій і подзвонив у міліцію.

Роман та Дмитро зі школи N1 міста Южне Одеської області поверталися з Одеси. Там проходили тестування з фізики. В автобусі їхали 30 дітей і три вчителі.

— Міліція ввела план "Перехват" і затримала автобус "МАЗ". Виявилося, що все було приколом. А така ідея прийшла в голову Дмитру, — розповідають в одеській міліції.

Усіх школярів відвезли до райвідділу. Там півгодини виясняли, хто написав записку. Коли Рома та Діма зізналися, решту дітей відпустили. У відділок викликали батьків хлопців.

— Вчителі розповідали, що діти дивилися фільм якийсь і бачили там такий жарт. От вирішили перевірити, як він діє в реалії, — каже вчителька школи N1, яка не хоче називатися. — Дивно, Діма та Рома з нормальних сімей. На них би не подумали, що вони таке зроблять.

Зараз ви читаєте новину «Двоє учнів інсценізували викрадення автобуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути