вівторок, 31 липня 2007 07:05

Двох дітей засипало піском

На 10-річну Марину Іжик та 7-річного Євгена Безпалька впала 4-тонна глиба піску. Минулого четверга діти гралися в закинутому піщаному кар"єрі під Жмеринкою на Вінниччині. Старшому братові Марини, 12-річному Михайлові, дивом вдалося вижити. За кілька хвилин до зсуву він побіг подивитися, чи на місці його велосипед.

— Після такого обвалу в дітей практично не було шансів вижити, — говорить Віталій Семенюк із прес-служби МНС. — Коли старший хлопчик почав кликати на допомогу, люди з сусідніх будинків прибігли й розкопали дівчинку. Рятувальники відкопували другого хлопчика. Діти були без ознак життя.

Матері Марини і Євгена працюють разом у Жмеринському психоневрологічному диспансері. Розлучена 32-річна Світлана Іжик — прибиральниця, Ольга Безпалько — перукар. Її чоловік Віктор — зварювальник у місцевій школі-інтернаті. Євген був єдиною дитиною в сім"ї.

Обидві родини незаможні. Оплатити похорон дітей допомогла міська влада.

Піщаний кар"єр має вигляд звичайної долини. У горбах його видно печери з жовтого піску, які вирили екскаватори. Дітям вони нагадують кімнати, у яких цікаво гратися.

Після цього випадку комісія вирішила пооббивати козирки, які можуть обвалюватися. Також біля кар"єру поставлять попереджувальні знаки.

Зараз ви читаєте новину «Двох дітей засипало піском». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути