вівторок, 07 грудня 2010 01:15

"Дороги майже ніде не посипані"

3 грудня, близько 13.00 на просп. Перемоги у Чернігові намагається зрушити з місця автобус №12. На дорозі "снігова каша". Під снігом — лід. Більшість пасажирів із сумками, поспішають на вокзал. Зрештою вдається зрушити. Водій попереджає, що їхатиме до вокзалу без зупинок: "Ви ж бачите, яка дорога!". Вулиця до залізничного та автовокзалу забита  рейсовими автобусами. Затор утворився через погано розчищену вулицю.

— Ледь доїхав на роботу, — каже в понеділок зранку Володимир Котик із селища Літин на Вінниччині. — Слизько, ніде не посипано. Вчора весь день дорога мокра була, а вночі замерзло — ковзанка.

Найгірша ситуація з дорожнім рухом на Миколаївщині, Херсонщині, Закарпатті та Львівщині.

— Там ішов мокрий сніг і підмерзало, — пояснює водій— далекобійник Антон Сищенко. — Головна проблема, що дороги майже ніде не посипані, погано прогорнуті, а водії ще не перелаштувалися на зимову їзду. Часом бачу грубі помилки: вижимає сцеплєніє і машину почина носити. Треба тормозити плавно, не робити різких рухів.

Зараз ви читаєте новину «"Дороги майже ніде не посипані"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути