Ексклюзиви
пʼятниця, 18 липня 2008 07:09

Дмитро Корчинський вивісив плакати про українізацію

 

Тиждень тому в Одесі встановили біґборди із російськими написами "Насильственная украинизация? Это так приятно!" Ці плакати належать партії "Братство" Дмитра Корчинського.

— Мета біґбордів — позитивні емоції. Усі, хто їх бачить — має усміхнутися, — пояснює "ГПУ" 44-річний Дмитро Корчинський. — Також цими плакатами хотілося б змінити думку російськомовного населення Одеси. Українську мову мають сприймати спокійно, а не якось вороже.

На плакаті, на тлі синьо-жовтого прапору, рачки стоїть усміхнений моряк, у тільняшці та безкозирці. Штани — трохи приспущені, а берці — розшнуровані. Над ним стоїть брюнетка із батогом. Вона в чорних сітчастих колготках, блискучому корсеті, на високих підборах. На голові — український вінок із кольоровими стрічками. Моряка вона тримає на ланцюжку, як собаку.

— Корчинський провокатор. Цей плакат — частина якоїсь акції. Потім з"являться ще якісь біґборди, — вважає директор Київської школи піар-технологій Андрій Ротовський. — У нього, певно, зараз погані справи. От він і шукає інформаційний привід, щоб про нього згадали.

Таких біґбордів у місті — майже 30. На їх встановлення "Братство" витратило $30 тис. Висітимуть плакати до 10 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Корчинський вивісив плакати про українізацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути