вівторок, 22 січня 2008 07:07

Дитячий будинок має таємничого спонсора

— Уже з півроку невідомий меценат забезпечує наш дитячий будинок канцтоварами. Перша посилка прийшла від нього ще в серпні, — каже директор Уманського дитячого будинку компенсувального та змішаного типів 68-річна Вікторія Майданюк. — Свою допомогу ця людина передає "Автолюксом" із Києва. Зазвичай, це три коробки із зошитами, олівцями, ручками, фарбами, фломастерами, альбомами для малювання.

Дитячий будинок має спонсорів із Христинівки, Тального, Поташу Маньківського району та Уманського департаменту паспортної служби.

— Цього року й американці надіслали гуманітарну допомогу. Усіх дітей одягли в гарні дублянки, — розповідає директор. — Але нам хочеться знати й ім"я столичного мецената. Ми намагались дізнатися, хто він, але знаємо лише, що це чоловік.

Нині в Уманському дитячому будинку компенсувального та змішаного типів 60 дітей. Серед них є малюки з вадами слуху та зору.

Зараз ви читаєте новину «Дитячий будинок має таємничого спонсора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути