вівторок, 08 квітня 2008 07:06

Діану Прудник рятували чотири дні

31 березня Віталій Прудник з Луганська вирішив викупати 4-річну доньку Діану. Батьки користувалися нагрітою водою, оскільки гарячої водопровідної води не було.

Чоловік ніс відро з окропом, коли зненацька Діана вискочила перед ним. Віталій не утримав воду і облив дитину. Дівчинка отримала опіки третього ступеня половини тіла.

"Швидка" спочатку повезла Діану в обласну дорослу лікарню, але ті відправили її в дитячу. За цей час стан дитини різко погіршився. У лікарні чотири дні дівчинка знаходилася на межі життя і смерті. До тями вона приходила один раз, 3 квітня.

Доки медики боролися за життя Діани, багато луганців приходили здавати для неї кров. Пункт здачі відвідали сотні людей. Стільки охочих допомогти лікарі ще не бачили.

Дівчинці потрібно було постійно чистити кров. У неї починався процес відмирання тканин, відбувалася загальна інтоксикація організму.

Ніяких прогнозів медики не робили, обмежуючись фразою про важкий стан дитини. 4 квітня дівчинці стало гірше. Від болю вона знову знепритомніла. Наступного дня, не доживши тижня до свого дня народження, Діана Прудник померла.

Зараз ви читаєте новину «Діану Прудник рятували чотири дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути