пʼятниця, 15 грудня 2017 05:25

Дітей отруїли хімічною зброєю

У реанімаціях окупованого Донецька з отруєнням перебувають 32 дітей, повідомляє блогер 28-річний Олексій Чибісов у соцмережі.

"Медики стверджують, що всі випадки пов'язані між собою. Діти їли волоські горіхи. Влітку з Росії бойовикам привозили боєприпаси з якимось порошком усередині. Вони самі не змогли визначити, що це. Хімічну зброю застосували під час цвітіння дерев. Тому горіхи ввібрали отруту й стали токсичними. Як наслідок, отруїлася малеча. У кращому випадку — нездужають. У гіршому — реанімація з набряком легень. Медики борються за життя 32 дітей. Стан інших оцінюють як середньої тяжкості й задовільний", — написав блогер.

120 офіцерів Російської Федерації прибули на окуповану територію для проведення ротації. Унаслідок цього на Донбасі активізувалися бої. Новоприбулі обійматимуть посади командирів бригад, заступників, начальників штабів, командирів окремих батальйонів.

5 бойовиків дезертирували, один помер від передозування наркотиками. Такі втрати понесла "армія" ДНР від початку грудня. У незаконне збройне формування відновили набір раніше судимих місцевих мешканців.

12 терористів знищили українські снайпери за добу біля окупованої Горлівки. Незаконні підрозділи ДНР затиснуті на передній лінії фронту без постачання. Найближчим часом можуть втратити кілька рот, пишуть у соцмережах бойовики.

Зараз ви читаєте новину «Дітей отруїли хімічною зброєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути