Ексклюзиви
пʼятниця, 30 листопада 2007 07:09

Депутат відкусив нападникові пальця

22 листопада о 22.30 депутат Шосткінської міськради на Сумщині 47-річний Олексій Доля повертався додому. На вулиці на нього накинулися двоє невідомих у масках і почали бити.

— На вигляд чоловіки мали років 25–30, зріст — метр вісімдесят. Я на 15 сантиметрів нижчий, — розповідає Олексій Доля. — Одягнуті в камуфляж. Били мовчки, лише сопіли. Намагались одягнути на мене наручники і заштовхати в машину. Наручники мені вдалося вирвати. Вдарив ними одного з нападників. У відповідь отримав удар ногою. Упав на землю, мені намагалися заломити руку назад. Почав гукати на допомогу. Один із них закрив мені рота долонею. Тоді я і вкусив його за палець, і тримав.

Олексієві почали видавлювати очі. Він ще сильніше стиснув зуби і відкусив пальця. Досі не знає якого: чи безіменного, чи вказівного. Після цього зловмисники втекли. А депутат із пальцем пішов у райвідділ міліції. Із трофея зняли відбиток. За ним шукають нападника.

Олексій Доля очолює мале підприємство "Максим", що ремонтує гідравлічне обладнання для гірничо-металургійної промисловості. Батько п"ятьох дітей. Очолює міський осередок Народної партії Литвина.

Чоловік пов"язує напад зі своєю депутатською діяльністю. Зокрема, він виступав проти утилізації протипіхотних мін на території заводу "Зірка" та був ініціатором розірвання договору з підприємством "Харківенергоремонт". Воно експлуатувало міську теплоелектростанцію за завищеними тарифами.

Зараз ви читаєте новину «Депутат відкусив нападникові пальця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути