середа, 14 травня 2008 07:13

Даїшників побили під час патрулювання

Співробітники ДАІ в селищі Красноїльськ Сторожинецького району Чернівецької області минулого тижня зупинили чоловіка на мотоциклі. У того не було документів та водійських прав.

— Працівник міліції сів на мотоцикла, аби доправити його до штрафмайданчика, — розповідає Олександр Лебідь із обласної прокуратури. — Затриманий по мобільному телефону викликав знайомих. Біля місця пригоди правоохоронцям перегородив дорогу "фольксваґен". Водій збив міліціонера на мотоциклі. Той злетів у кювет і зламав ключицю. Із машини вискочили троє чоловіків і накинулися на міліціонерів.

На допомогу нападникам збіглися майже сорок односельців. Одні тримали даїшників, інші лупцювали. Міліціонери не використовували зброю, викликали на підмогу бійців спецпідрозділу "Беркут" із Чернівців.

— Вони били всіх без різниці. Постраждали двоє дітей, — кажуть у Красноїльській селищній раді. — Хто винен, з"ясує прокуратура. Та люди не знали, що б"ються з працівниками ДАІ. Ті були в цивільному.

У сутичці затриманий сів на мотоцикл і зник із місця події. Його досі розшукують. Хлопцеві загрожує до п"яти років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Даїшників побили під час патрулювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути