пʼятниця, 22 квітня 2011 06:15

Чужа влада

 

— Ми всі повинні допомагати владі проводити реформи, — каже чиновник високого рангу, в якого беру інтерв'ю. Він працював в уряді за Кучми і Кравчука, тепер — радник президента.

Тим часом відчувають бажання допомогти владі 8,3% українців — за недавнім опитуванням найбільшої компанії з маркетингових та соціальних досліджень "ДжіЕфК Україна". Ще 9% ставляться до неї зі співчуттям, по 4% — з симпатією і повагою. У решти вона викликає роздратування, презирство чи байдужість. А кожен сьомий її ненавидить.

На останніх парламентських і президентських виборах я не голосував — не маю в Києві реєстрації. На місцеві таки поїхав на батьківщину. З моїх обранців лише один кандидат пройшов до обласної ради. Він — підприємець, очолює міську організацію "Батьківщини". Невдовзі після виборів табличку організації, яка висіла на його офісі, зняв. В облраді активно співпрацює з "регіоналами".

То тепер я з повним правом можу приєднатися до непарламентської більшості та сказати: це — не моя влада. І, може, час починати її зневажати?

Зараз ви читаєте новину «Чужа влада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути