Ексклюзиви
четвер, 22 січня 2009 20:20

Чоловіки зі зброєю викрали карету

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

В Одесі двоє озброєних чоловіків викрали прогулянкову карету, запряжену двома кіньми. Погрожуючи автоматом кучеру, наказали їхати до нічного клубу.

— Чоловіки зупинили мене біля клубу "Йо", попросили підвести до клубу "Паладіум". Потім наставили на мене автомат і змусили їхати далі, — розповів кучер Віталій Дубов. — Оскільки хлопці були п"яні, мені вдалося по мобільному подзвонити власникові карети Віталієві Груздєву. Він наздогнав нас машиною.

— Молодики відмовилися платити. Ще й відібрали в кучера телефон, — каже Груздєв. — У той час там проїжджала міліцейська машина. Троє міліціонерів відреагували миттєво і спробували затримати чоловіків. Ті кинулися тікати в різні боки. Одного затримали приблизно за 100 метрів від екіпажу.

Утікач направив автомат на міліціонера і погрожував убити. Патрульному довелося стріляти. Зловмисникові куля влучила у праву ногу.

— Але й це його не заспокоїло. При затриманні ми мусили застосувати ще і прийоми рукопашного бою, — розповів прапорщик Віталій Калафіцький. — Він був п"яний і не розумів, що робить. Коли проспався в машині, питав, чому потрапив до міліції.

26-річний затриманий перебуває в лікарні. Він родом із міста Котовськ Одеської області, працював в Одесі охоронцем. У нього вилучили пневматичний автомат "Юнкер" калібру 4,5 мм і телефон, який він відібрав у кучера. Затриманому загрожує строк від трьох до семи років за розбійний напад. Другого порушника розшукують.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки зі зброєю викрали карету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути