понеділок, 04 червня 2007 07:00

Цирковий крокодил утік в Азовське море

Ґодзік, або Маленький Ґодзілла, втік із цирку під час вистави в Маріуполі. "Шапіто" приїхало до міста два тижні тому. В одному з номерів виступав метровий нільський крокодил.

Минулого четверга артисти проводили рекламну акцію на узбережжі Азовського моря. Запрошували на вистави. Пляжем водили на повідку рептилію. Через спеку вона зірвалася й кинулася у воду.

Артисти відразу викликали рятувальників. Коли вони прибули, крокодила не було поблизу. Його шукають досі. Купатися в районі заборонили.

За словами ветеринарів, у морській воді рептилія не виживе. Та піймати її практично неможливо.

— Укусити крокодил нікого не зможе, бо щелепи зв"язані, — розповідають у МНС. — Але й не поїсть. Може, виповзе на берег.

Торік у березні півтораметровий крокодил здох на звалищі в містечку Городище Черкаської області. Жителі побачили тварину після від"їзду тераріуму, що гастролював. Кілька днів вона лежала на смітті. Не рухалася, тільки дивилася на перехожих, а потім померла.

Городяни впевнені, що рептилію просто викинули. Власника тераріуму знайти не вдалося. У договорі з Будинком культури була вказана неіснуюча адреса.

Зараз ви читаєте новину «Цирковий крокодил утік в Азовське море». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути