середа, 11 липня 2007 19:42

Четверо розбились через собаку

32-річний Сергій Давильченко з міста Кременчука на Полтавщині намагався на машині обминути пса, який вибіг на дорогу. На швидкості "Опель-Кадет" врізався в бетонну водовідвідну трубу. Водій та троє пасажирів загинули на місці.

— Машина — в гармошку. Чоловіків із машини вирізали болгаркою, — каже начальник Козельщинського райвідділу МНС Віктор Попруга, 31 рік. — Коли діставали тіла, звернув увагу, що стрілку спідометра заклинило на позначці 125. Собаку того вони збили, певно, на швидкості 150 кілометрів.

Аварія сталася в селі Підгорівка Козельщинського району. О четвертій ранку в неділю чоловіки їхали до Кременчука. У машині, крім водія, були 26-річний Петро Блашко, 24-річний Олексій Федоренко та 26-річний Павло Іспильник.

— Якби вони на нормальній швидкості їхали, через зіткнення отримали б незначні травми, — каже Віктор Попруга. — А так від удару на швидкості у двох чоловіків, які сиділи спереду, нутрощі викинуло назовні. У тих, котрі їхали на задньому сидінні, були поламані руки та ноги.

Загиблих відвезли в Кременчуцький морг. Рідних даїшники повідомили про трагедію по мобільному телефону, що задзвонив у салоні понівеченого автомобіля.

Зараз ви читаєте новину «Четверо розбились через собаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути