Ексклюзиви
середа, 26 вересня 2007 07:10

Чехи затримали українського шахрая

Чеська поліція заарештувала українця Павла Миколюка, керівника злочинної групи, яку підозрюють у підробці та розповсюдженні фальшивих доларів.

Поліція стежила за ними кілька років. Минулої суботи, патрулюючи чеські міста Прагу, Брно та Тепліце, затримали 15 осіб із цієї банди. Серед них були українці.

Під час обшуку їхнього помешкання поліцейські знайшли зброю, фальшиві документи, тисячі справжніх та фальшивих доларових банкнот. Підробки були настільки якісними, що без жодної підозри проходили через обмінні пункти й навіть банки.

"Луганська бригада" — так називають затриманих українських шахраїв — найбільше діяла в місті Брно, що на південному сході Чеської Республіки. Хоча мала вплив на злочинний світ у різних країнах.

Її авторитета, Павла Миколюка на прізвисько Паша, вже затримували 7 років тому. Тоді його запідозрили в підробці та нелегальній торгівлі шкірою та золотом. Через нестачу доказів відпустили.

Тепер усім затриманим загрожує до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Чехи затримали українського шахрая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути