середа, 19 березня 2008 07:10

Буш приїде до України в День сміху

Із 31 березня до 1 квітня цього року президент США Джордж Буш, 62 роки, із дружиною буде в Києві. Він зустрінеться із главою держави Віктором Ющенком і прем"єром Юлією Тимошенко.

Президент України заявив, що вони обговорять план дій між Україною та США на 2008–2009 роки та питання приєднання нашої держави до Плану дій щодо членства в НАТО.

Джорджа Буша під час закордонних візитів охороняють 250 людей власної секретної служб. Щойно програму поїздки починають затверджувати в Білому домі, агенти продумують сценарії можливих загроз. Охоронці завжди прилітають раніше за президента. Зустрічають його біля трапа літака. Бушу подають броньовану машину, кілька схожих авто, "швидку".

За кордоном президент США завжди зупиняється в готелі. Орендує поверх або крило, яке перекривають агенти секретної служби. Із Бушем їздить власний повар. Їжу також привозять із США.

Києвом Буш їздитиме на броньованому "кадилаку" ексклюзивної комплектації. Броня салону витримує пряме попадання снаряду гранатомета. Бензобак містить пінний наповнювач, який перешкоджає загоранню. Скло в авто не опускається, а на пробитих колесах можна їхати на швидкості. На борту, крім боєприпасів, є донорська кров.

— До таких візитів готуємося спільно з усіма правоохоронними органами, — каже начальник прес-служби МВС у Києві Володимир Поліщук. — Ті маршрути, де проїжджатиме президент, патрулюють міліціонери. Тобто охороною займається його власна служба. Ми ж охороняємо громадський порядок довкола його візиту.

До приїзду Буша готується лідер Прогресивної соціалістичної партії України Наталія Вітренко.

— 1 квітня зустрінемо кривавого диктатора Буша та заявимо йому: "Янкі, ґоу хоум!" Він назавжди запам"ятає візит до України, — заявила вона на мітингу в Сімферополі.

Зараз ви читаєте новину «Буш приїде до України в День сміху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути