середа, 30 травня 2007 07:04

Бульдозер розчавив 20 тисяч дисків

На смітнику поблизу села Брище, за 2 км від Луцька, податківці знищили понад 20 тис. контрафактних компакт-дисків, аудіо- і відеокасет. Підробки майже на 500 тис. грн конфіскували на підпільній студії у центрі Луцька.

Нелегальне підприємство з виготовлення компакт-дисків податківці викрили восени 2005 року. Студія працювала у двокімнатній найманій квартирі на околиці міста. Бізнесом керував підприємець Сергій Михайлов, 35 років. Десяток найманих робітників отримували з Києва підроблені контрольні марки та етикетки, чисті диски та пакувальні бокси. Потім цілодобово записували диски та касети. Везли їх на ринки області, у торгові комплекси "Гостинець" і "Пасаж". Продавали за ціною 7–15 грн за штуку.

— Саморобну продукцію збували також на Завокзальному та Центральному ринках Луцька, — розповідає заступник голови ДПА у Волинській області Валентина Дорощук, 48 років.

Підробки вилучили та повезли на смітник. 14-тонна машина 10 хвилин чавила 100 картонних коробок із відеодисками, аудіокасетами і музичними компакт-дисками. Навколо смітника виставили охорону — місцеві селяни поривалися поцупити диски з-під гусениць трактора.

Зараз ви читаєте новину «Бульдозер розчавив 20 тисяч дисків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути