Ексклюзиви
пʼятниця, 14 вересня 2007 07:04

Брати Філіпієви задихнулися в каналізації

У селі Веселе Нікопольського району, що на Дніпропетровщині, минулої середи в обід у каналізації задихнулися парами аміаку двоє школярів та бригадир-слюсар.

Працівники пересувної механічної колони N4, 58-річний бригадир-слюсар Юрій Гусєв із колегою Костянтином Каменським, збиралися ремонтувати каналізацію в селі Веселе поряд зі школою. О першій по обіді на перерві діти вибігли грати у футбол. Під час гри м"яч відскочив і впав у відкритий люк. Восьмикласник Віктор Філіпієв поліз за ним усередину. Робітники саме прочищали каналізаційну систему люка, що розташований поряд.

— Учень кілька разів вдихнув пари аміаку й отруївся. Його брат, дев"ятикласник Володимир, злякався й поліз за Віктором. Але надихавшись аміаку, також отруївся, — розповідають у прес-службі управління МНС Дніпропетровщини. — Рятувати хлопців кинувся Юрій Гусєв. Але й він не витримав великої дози парів газу. Усіх трьох дістали мертвими.

Проти начальника ПМК N4 порушили кримінальну справу. Його звинувачують у халатності. Міліціонери кажуть, що навколо каналізації, яку ремонтували, не було ні огорожі, ні необхідних табличок.

Брати Філіпієви жили в сусідньому селі Змагання. До школи їх щодня возив автобус. Окрім хлопців у сім"ї є ще три доньки. Мати ніде не працює, а батько — сторож у сільському току.

Зараз ви читаєте новину «Брати Філіпієви задихнулися в каналізації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути