вівторок, 16 січня 2018 05:45

Бойова машина з двома бійцями вибухнула

10 січня в селищі Піски на Донеччині загинув 39-річний Віктор Сухін із села Димине Новоукраїнського району Кіровоградської області.

Боєць 34-го батальйону 57-ї мотопіхотної бригади Збройних сил України загинув під час виконання бойового завдання. Броньована розвідувально-дозорна машина з двома військовослужбовцями підірвалася на міні.

— Метал розірвало на шматки, шансів уціліти в бійців не було. Вивернуте колесо, розкидані залишки техніки та одягу — такого вибуху не витримала б жодна броня, — розповіли військові. — Машина долала річку. Підрив був дуже потужним. Частини розкидало на більш як 200 метрів. Потім транспорт перекинувся і впав у воду.

Сухін пішов служити за контрактом 30 листопада 2017-го на посаду водія відділення мотопіхотної роти військової частини А4395. У бійця залишилися дружина та дочка 2008 року народження. Разом із ним загинув стрілець броньованої машини 37-річний Геннадій ­Вегера, якого вдома чекали дружина і троє доньок.

Зараз ви читаєте новину «Бойова машина з двома бійцями вибухнула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути