Ексклюзиви
вівторок, 24 лютого 2009 17:44

Вагітна вистрибнула з балкона

У четвер 24-річна Оксана вистрибнула з восьмого поверху житлового будинку на вул. Ентузіастів, 6 у Чернівцях. Жінка гостювала в подруги Руслани, 37 років.

Галина Чобан, сусідка Руслани, чула сварку жінок у квартирі зверху. Потім побачила над своїм балконом ноги.

— Отак вони звисали, отут, — показує Галина. — Дівчина стрибнула, але ще трималася руками за поручні. За мить зірвалася і була вже на поручнях мого балкону. Животом вперлася на мотузки для білизни. На допомогу прибігла її подруга Руслана. Разом витягли Оксану. Я не знала, що вона вагітна. Можете уявити, як ця бідолашна вдарилася!

"Швидку" викликали одразу.

— Вона на 18-му тижні вагітності. Зробили ультразвук, загрози життю плоду нема, — каже Тетяна Батюкевич, заввідділення гінекології пологового будинку N2 у Чернівцях. — Забій гомілки та коліна, передня черевна порожнина вся в синцях. Жінка була п"яна, від подальшої нашої допомоги відмовилася. В якому стані зараз, не знаю.

Жителі будинку розповідають, що перед падінням чули крики. Кричали приблизно таке: "Якщо ти не полюбиш мою дитину, я викинуся й покінчу життя самогубством".

— Розумієте, одна дівчина не хотіла, аби інша народжувала. Вони отак собі любили одна одну, — ніяково розповідає Оксана, яка живе на цьому ж поверсі.

— Її квартира — якийсь притон, — каже Чобан про Руслану. — Приходять бомжі, наркомани, тюремники. Регочуть, кричать. Ми зверталися до міліції, але їм не дають ради.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна вистрибнула з балкона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути