Ексклюзиви
пʼятниця, 19 січня 2018 00:00

Арештували п'яних медиків

П'яних медиків швидкої допомоги арештували в Одесі 16 січня. Вони сиділи в машині біля залізничного вокзалу. Лікар і фельдшер не відреагували на прохання поліцейського надати допомогу напівроздягнутому чоловікові, який ходив вулицею і мав розлади мови. Підійшли лише за 20 хв., коли той уже помер.

— Патрульні побачили, що до зупинки громадського транспорту під'їхала "швидка". Спинилася. Старший наряду підійшов і пояснив, де перебуває особа, яка потребує допомоги, — говорить радник начальника головного управління поліції Одещини Руслан Форостяк, 46 років. — Чоловікові в цей час стало гірше. Йому робили штучне дихання й масаж серця. "Швидка" не зрушила з місця. Поліцейський підійшов удруге. Лише тоді медики підійшли і констатували смерть потерпілого.

Під час спілкування поліцейські почули від лікарів запах спиртного. Вони нецензурно лаялися. Не реагували на зауваження. Штовхалися.

Примусовий тест на алкоголь виявив наявність спиртного в крові у лікаря та фельдшера. В останнього — 2,2 про­міле. Один із медиків зізнався, що в робочий час святкував свій день народження. Водій машини був тверезий.

Зараз ви читаєте новину «Арештували п'яних медиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути