вівторок, 23 жовтня 2007 07:04

Алею зірок започаткували в Донецьку

На бульв. Пушкіна, що в центрі Донецька, охочі можуть увіковічити себе чи підприємство на Алеї зірок. Коштує це від 5 до 10 тис. грн.

Проект називається "Наше місто". Автори не хочуть розповідати про себе та мету створення алеї. Кажуть, фінансового інтересу тут немає.

— Приводом для зірки можуть бути день народження, весілля, річниця спільного життя, народження дитини, день закінчення школи чи вузу, — кажуть автори проекту. — Протягом багатьох років вашу зірку зможуть бачити тисячі перехожих.

Міськрада надала місця для 360 зірок.

Установити камінь з ім"ям та прізвищем можна за 5 тис. грн. Весільний коштуватиме 7,5 тис., а камінь із назвою компанії та  логотипом — 10 тис. грн.

Алея вже має дві іменні зірки. Їх встановили до ювілею. Також є три весільні — із зображенням обручки та іменами молодят. Ще дві присвячені ювілеям підприємств. Вони виготовлені із граніту та полімеру.

Алеї зірок уже є в Києві, Дніпропетровську та Ялті. Найвідоміша в світі розташована в Голлівуді, США. Її відкрили 47 років тому. Там увіковічено 2500 знаменитостей. Американська зірка на Алеї слави коштує нині $15 тис.

Зараз ви читаєте новину «Алею зірок започаткували в Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути