Ексклюзиви
четвер, 12 квітня 2007 07:24

3-річний Владислав Супрун обпікся в бразі

У вівторок о шостій ранку у Вінницькому опіковому центрі при обласній лікарні імені Пирогова помер 3-річний Владислав Супрун. Напередодні він грався у себе на подвір"ї у селі Мухівці Немирівського району.

Дитина впала у бетоновану яму з гарячою брагою. Рідину селяни привозять із заводу неподалік, щоб напувати худобу. Хлопчик обпік 91% тіла. Спочатку його доправили з села до райлікарні, а потім до обласної.

— До нас дитина потрапила близько полудня у понеділок, — каже завідувач опікового відділення обллікарні. — Хлопчик був у дуже важкому стані. Дитя так і не вийшло з коми і померло. Батьки вже забрали тіло.

Ховали Владислава вчора у Мухівцях.

— Сім"я у них така собі. Мати хлопчика, Наташа Шрамко, з Володимиром Супруном не жила, та й не розписані нібито вони були. Дитину мали спільну — розповідає секретар сільської ради 38-річна Неля Черниш. — Виховує вона ще одного сина, 6-річного Віталіка. Той уже до школи ходить.

Зараз ви читаєте новину «3-річний Владислав Супрун обпікся в бразі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути