четвер, 29 листопада 2007 07:02

160 квартирам відключили каналізацію

Мешканцям 160 квартир у Кременчуці Полтавської області через борги перекрили водовідвід. Абоненти винні підприємству "Кременчукводоканал" понад 6 млн грн.

Спеціальний пристрій "Бар"єр" блокує відведення стоків з окремої квартири через будинкову каналізаційну систему. Підприємство вперше застосувало його торік у липні.

— Через борги ми змушені були перекрити водовідвід у 405 квартирах. І 245 абонентів відтоді таки розрахувалися з нами, — розповідає заступник генерального директора "Кременчукводоканалу" Олександр Пісковий. — Відключаємо, коли не платять більш як три місяці. Іншого способу боротися з боржниками немає.

У Полтаві також відключали каналізацію за допомогою "Бар"єру". Тепер місцеві жителі боргів перед водоканалом не мають.

— Ми й самі не очікували такого ефекту. До 2004-го нам були винні 28 мільйонів гривень. Ми почали відключати — й подіяло, — зауважує 56-річний Олександр Мєлкозьоров із "Полтававодоканалу". — Нинішня заборгованість — лише два мільйони. Їх виплачують частинами за договором реструктуризації боргу.

Зараз ви читаєте новину «160 квартирам відключили каналізацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути