вівторок, 02 березня 2021 20:10

"Суцільні правила та заборони". Українка працювала хатньою робітницею в Індії
6

Мисечко працювала хатньою робітницею в Індії
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Мисечко працювала хатньою робітницею в Індії
Мисечко працювала хатньою робітницею в Індії
Мисечко працювала хатньою робітницею в Індії
Мисечко працювала хатньою робітницею в Індії

Ведуча тревел-проєкту "У кого більше " Аліна Мисечко в одному з випусків змагалася із співведучим Валентином Чернявським за відпочинок у найдорожчому готелі. Зйомки проходили в індійському Джайпурі, де Мисечко влаштувалася хатньою робітницею.

"В Індії це досить високооплачувана робота. Особливо цінують працівниць європейської зовнішності. Для того, щоб підібрати хороших роботодавців, я звернулась у спеціальне агентство. На щастя, моя анкета сподобалася дуже багатій родині. Їх називають королями кур'єрських доправлень у Джайпурі. У цієї родини доволі жорсткі правила для працівників. Головні 3 умови такі: треба бути з Європи та знати англійську, треба бути побожною і смиренною, аби не порушити десятки правил господині того поважного будинку", - розповіла ведуча проєкту, що показує "Новий канал".

До будинку прислуга завжди заходить боса.

"Господиня взуття не зняла. Інтер'єр оселі – королівський. Але тішитись могла я лише від вигляду, ніяк не від зручності. Все тому, що існує 2-ге правило – слуги сидять лише на підлозі. 3-тє правило в домі: починати роботу лише після процедури омивання. Потрібно було помити руки, обличчя та пополоскати рота. Господиня розповіла, що в будинку багато не лише дорогих, а й священних предметів, тож треба бути чистою та достойною", - зазначила Мисечко.

Її 1-м завданням було ручне прання. У заможних сім'ях Індії заведено дорогі речі прати руками, а буденні – в машинці. Далі Мисечко потрібно було протерти пил по всьому 1-му поверху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Руки тряслися сильно". Ведучий реаліті робив халяльне м'ясо в Гоа

"Там була антикварна ваза ручної роботи з кісток верблюда за $15 тис. Боялася навіть торкатися тієї вази. На щастя, моя акуратність мене не підвела. Але проблеми таки мене не оминули. Зазирнула в невелику кімнату, де стояли ікони, аби прибрати й там. Виявляється, що робити таке було суворо заборонено, адже це престол зі святинями. Господиня будинку була дуже обурена, тож не хотіла більше давати мені роботу. Я вмовила її ще на один шанс – побути репетиторкою її доньки. Потрібно було просто поспілкуватись з нею англійською, адже в мене хороший рівень мови", - додала ведуча.

Ведуча тревелу Аліна Мисечко влаштувалася у непальській столиці Катманду до ресторану, в якому її колегами стали роботи-офіціанти. У ресторані відвідувачі майже не контактують з персоналом. На столах є мультимедійне меню, за допомогою якого можна обрати страви і напої. Замовлення приносить робот, який говорить англійською та непальською мовами.

Зараз ви читаєте новину «"Суцільні правила та заборони". Українка працювала хатньою робітницею в Індії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути