вівторок, 16 травня 2017 04:12

Художник назвав країни для незабутніх подорожей
8

 Володимир Козюк називає 5 країн, куди варто поїхати у подорож
Фото: myvin.com
 Володимир Козюк називає 5 країн, куди варто поїхати у подорож
 Володимир Козюк називає 5 країн, куди варто поїхати у подорож
 Володимир Козюк називає 5 країн, куди варто поїхати у подорож
 Володимир Козюк називає 5 країн, куди варто поїхати у подорож

Вінницький художник та фотограф Володимир Козюк об'їхав 50 країн світу. Каже, поїздки доповнюють життя, дають нові емоції. Щоб бути більш щасливим, подорожувати вкрай потрібно.

На початку туристичного сезону Володимир Козюк називає 5 країн, куди варто поїхати у подорож, пише myvin.

"Безумовно, Китай. Він велетенський. Тому потрібно ще мінімум два рази з'їздити. Побував в головних історичних місцях – Сіань, Лоян, Чженчжоу, Гуанчжоу, Пекін, Шаолінь, Дуньхуань, Чжанзядзе, Ланджоу. Особливо вражають печери Могао, де багато кілометрів храмів з надзвичайними розписами, - говорить фотограф. - З товаришем півКитаю об'їхали практично інтуїтивно. Маршрут планували, але ж там величезні вокзали, потоки людей, тому ми спілкувалися мовою жестів з ними".

По природній красі каньйонів та історичних місць, справедливо віддати Сполученим Штатам друге місце.

"Наступною хочеться назвати Мексику, але не курортну, а історичну. В Перу є неймовірні природні об'єкти. Можна побачити як живуть місцеві племена. І варто побувати в Індії. Завдяки історичному поділу на касти там люди є дуже багаті та неймовірно бідні. Це все поряд, на контрасті. Хоча в Індії немає тотальної агресії. Якщо взяти до прикладу Бразилію, то тут кожен захоче тебе обікрасти. Треба тримати всі речі при собі. Ввечері в центрі безсила навіть поліція. Це країна, яка таким чином відлякує туристів", - радить Володимир Козюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11 кращих міст України за версією CNN

Одеський велосипедист Руслан Верин об'їздив велосипедом 13 країн світу.

Мандрівник подолав 15 тисяч кілометрів за 190 днів. Дорогою дарував місцевим жителям українські прапорці та розповідав про свою країну

Проїхав такі країни, як Молдова, Румунія, Болгарія, Туреччина, Іран, Пакистан, Індія, Непал Індія, Мьянма, Таїланд, Малазія. Кінцевою точкою став Сінгапур, заради якого і вирушив у поїздку.

Зараз ви читаєте новину «Художник назвав країни для незабутніх подорожей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути