Ексклюзиви
середа, 29 лютого 2012 13:57

"Full Moon Party" на Тайських островах збирає десятки тисяч людей

На пляжній вечірці під повним місяцем туристи п'ють спиртне із відер. На ранок берег встелений порожніми кольоровими відерцями, загубленими шльопанцями й людьми. Не всі після вечірки можуть добратись до готелів.

Таке паті вже 20 років проводять раз на місяць під повним місяцем на острові Пханган. Він у групі Тайських островів в Сіамській затоці. Туристи летять до Бангкоку, а звідти внутрішніми авіалініями дістаються до островів. На вечірку збираються до 10 тисяч людей з різних країн.

"Там багато росіян, десь кожен сьомий. Легко знайдете своїх",- розповідає киянин Сергій Протішевський, 26 років, "Найдорожче обійдеться дорога, а на паті вистачить 50 доларів. Відерце напою — 10 доларів".

Сергій радить не пити на острові напоїв із льодом. Його роблять з місцевої води, а вона у тропіках не найкраща.

Одяг пляжний, взуття краще обирати з кріпленням навколо щиколотки, бо загубиться. Краще не брати прикрас. І ні в якому разі не вживати наркотиків. За це в країні карають на смерть.

На вечірці багато поліції у цивільному одязі. Вони слідкують за порядком.

Вечірки починаються із січня й тривають до квітня. Остання як правило в березні, бо потім на острові починається сезон дощів.

Зараз ви читаєте новину «"Full Moon Party" на Тайських островах збирає десятки тисяч людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути