Ексклюзиви
середа, 08 серпня 2007 14:39

У Великих Сорочинцях за ночівлю беруть до 70 гривень

14–19 серпня в селі Великі Сорочинці Миргородського району на Полтавщині проходитиме Сорочинський ярмарок. Дістатися туди можна автобусом з будь-якого райцентру Полтавської області. Відкрили й додаткові рейси. Залізницею можна доїхали до Миргорода — це за 30 км від Великих Сорочинців. А з автостанції до місця проведення ярмарку кожні 15 хв. ходять автобуси й маршрутки. Квиток коштує 5 грн.

— Готелю у Великих Сорочинцях немає, на його будівництво  сільрада не має грошей, — каже заступник голови Миргородської райдержадміністрації Віктор Чопенко. — Але поселитися можна в сільській хаті.

У приватному секторі можна зняти кімнату за 30–70 грн без харчування. За 30 грн до одної кімнати, як правило, селять 3–5 осіб. Душу тут немає, а туалет надворі. За 40–50 грн запропонують кімнату з гарячим душем.

— Я здаю п"ять кімнат-"двійок", — розповідає 50-річна Зінаїда Тверда з вул. Гагаріна, 8. Від її будинку до ярмарку 10 хв. — Маю туалет і душ із гарячою водою в хаті.

За окрему плату можна домовитися з господарями за триразове харчування. До 100 грн коштує житло без господарів.

Інший варіант — проживання в Миргороді. Номер у готелі "Миргород" коштує 225–450 грн.

На Сорочинський ярмарок щороку приїздить не менше ніж мільйон туристів і майстрів з усієї України. Там є телефонний зв"язок, пошта, можна користуватися Інтернетом. У разі потреби вам нададуть медичні послуги. На ярмарковій площі поставлять 35 біотуалетів.

Щороку хтось із спонсорів випікає коровай діаметром 1,5–2 м.

Зараз ви читаєте новину «У Великих Сорочинцях за ночівлю беруть до 70 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути