Ексклюзиви
вівторок, 20 лютого 2007 15:35

У березні тур до Анталії коштує 219 доларів

Летіти до турецького курортного міста Анталія найдешевше за акційними знижками в березні. Купатися у Середземному морі ще рано, а от для екскурсій старим містом саме час: навесні там неспекотно і малолюдно.

За $219 рівненська туристична компанія "Колумб" обіцяє відпочинок у п"ятизірковому готелі із сауною, тренажерними залами й тенісними кортами. До вартості входить проживання протягом 8 днів та 7 ночей із повним утриманням у готелі. Також переліт в обидва кінці "Боїнгом-737", поселення до готелю та медичне страхування. Заняття аеробікою і турецькі бані безкоштовні.

— Єдині витрати, які ви берете на себе, це оформлення візи. В аеропорту Анталії ця послуга коштує 20 доларів, — пояснюють консультанти "Колумба". — Турів за 219 доларів продають небагато, тому варто робити замовлення за днів десять. Можна замовити квитки в Рівному на вулиці 16 Липня або вислати ваші дані на електронну адресу "Колумба". Тоді ви оплачуєте подорож за дві години перед вильотом у столичному аеропорту "Бориспіль". Тижневий тур до Італії з проживанням у подібному готелі у столичній туркомпанії "САМ" коштує $575.

Зараз ви читаєте новину «У березні тур до Анталії коштує 219 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути