вівторок, 12 лютого 2008 15:11

Пляшка хмільного меду рятує після полювання на привидів

У графстві Суррей, на південь від Лондона, розташований готель XV століття "Лайт Хіл". Чотиризіркові апартаменти мають репутацію будинку з привидами.

Час від часу постояльці чують невиразні голоси, дзвін ключів, бачать примару жінки і привид джентльмена вікторіанської епохи, у циліндрі. Через це власники готелю вирішили надати своїм клієнтам можливість відчути себе мисливцями на привидів.

За окрему платню охочим видають спеціальне устаткування: інфрачервону веб-камеру — щоб побачити примару детектор руху, цифровий термометр і пристрій для вимірювання вологості у приміщенні.

Ніч полювання на привидів для двох осіб коштує 200 фунтів (1968 грн). За додаткову плату в 50 фунтів (492 грн) можна отримати страховий поліс і пляшку хмільного меду домашнього виробництва. Для постояльців, які захочуть зняти стрес після цієї ночі, у готелі передбачені спа-послуги.

Зараз ви читаєте новину «Пляшка хмільного меду рятує після полювання на привидів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути