Ексклюзиви
вівторок, 15 травня 2007 16:28

Над Кам"янцем-Подільським кататимуть на повітряних кулях

Учора відкрився одинадцятий Міжнародний фестиваль повітроплавання "Повітряне братерство-2007". Перша частина змагань на повітряних кулях проходить у Кам"янці-Подільському до 21 травня.

Повітряні кулі стартують сьогодні о 18.00. На суботній вечір організатори обіцяють світлове шоу над старими укріпленнями міста.

— Якщо буде добрий вітер, проведемо пасажирські польоти, — каже В"ячеслав Гардашник, 42 роки, віце-президент федерації повітроплавання України. — Інструктори зможуть брати на одну кулю по чотири-п"ять пасажирів. Орієнтовна ціна квитка 750 грн. Молоді люди, які запишуться у волонтери і допомагатимуть спортсменам переносити спорядження, кататимуться безкоштовно. Крім того, у Феодосії, де пройде наступний етап, готуємо безкоштовні польоти для дітей.

Змагання над Феодосією заплановані на 28 травня — 3 червня. Кулі піднімуть у повітря на літальному полі Кара-Гоз. Як розказав В"ячеслав Гардашник, можна буде побачити з повітря Чорне і Азовське моря одночасно. Нагородження переможців і пасажирські польоти почнуться о п"ятій вечора в суботу, 2 червня.

Закінчиться фестиваль поблизу м. Біла Церква, під Києвом — 18–22 липня.

Зараз ви читаєте новину «Над Кам"янцем-Подільським кататимуть на повітряних кулях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути