Ексклюзиви
четвер, 19 серпня 2010 19:18

Московські готелі найдорожчі у світі

Готелі Москви другий рік поспіль залишаються найдорожчими у світі. Зняти номер коштуватиме в середньому $414 за добу. Це на 12% дешевше, аніж торік.

Лідерство Москви пояснюють передусім тим, що в місто найчастіше приїжджають у справах забезпечені люди, які не переймаються високими цінами.

Друге місце в рейтингу, складеному британською компанією "Хоґґ робінсон ґруп", посідає столиця Об"єднаних Арабських Еміратів — Абу-Дабі. Середня ціна ночівлі в місцевих готелях — $347.

Нью-йоркські готелі, які зайняли третє місце, подешевшали через економічну кризу найбільше. Ціни знизилися майже на чверть — до $316 за номер.

Столиця України до списку не потрапила. Київ не розглядали, як "крупний бізнес-центр світу". Місто приваблює культурною спадщиною.

Із 2008 року ціни на київські готелі знизилися на 10–20%. Люксові готелі "Хаятт Рідженсі" та "Прем"єр Палац", у яких два роки тому поселяли за $550, знизилися до $350. Чотиризіркові "Рив"єра" та "Редіссон" подешевшали від $350 до $230. "Дніпро", "Україна", "Хрещатик" — до $130 за добу. Це на $40 менше, ніж торік.

Зараз ви читаєте новину «Московські готелі найдорожчі у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути