пʼятниця, 30 травня 2008 14:33

Зі шведами зіграємо без Шевченка, Вороніна та Тимощука

1 червня футбольна збірна України проведе товариський матч. Підопічні Олексія Михайличенка, 45 років, у Стокгольмі зустрінуться з національною командою Швеції. Поєдинок розпочнеться о 17.00 за київським часом. Пряма трансляція — на телеканалі "ТЕТ".

Українці вийдуть на поле без кількох основних виконавців. Андрій Шевченко та Андрій Воронін у відпустці, Максим Калиниченко поїхав на збори з московським "Спартаком", а Анатолій Тимощук застудився. Немає у збірній і голкіпера Олександра Шовковського — він відпочиває у Греції.

— Після суботньої поразки від голландів атмосфера у збірній стабілізувалася, — каже Михайличенко. — Силу збірної Швеції ми знаємо: команда сповідує британський стиль гри, а форварду Ібрагимовичу під силу вирішити долю матчу самотужки.

У розпорядженні тренера нині перебувають 19 гравців.

— Не виключено, що на позиції опорного зіграє Левченко, — продовжує він. — Побачимо, як він працюватиме на тренуваннях. Стартовий склад на матч я визначу безпосередньо перед ним. Так само як і призначу капітана команди.

Зараз ви читаєте новину «Зі шведами зіграємо без Шевченка, Вороніна та Тимощука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути