Ексклюзиви
Вівторок, 07 серпня 2007 15:58

Венгер вчинив правильно

У матчі 4-го туру чемпіонату України сімферопольська "Таврія" перемогла криворізький "Кривбас" — 4:3. Вирішальний м"яч кримчани провели на 93-й хвилині. Арбітр зустрічі киянин Євген Венгер додав дві хвилини. Вони закінчилися після атаки "Таврії" кутовим. Венгер не дав фінального свистка, а жестом наказав господарям виконати стандарт. Після його розіграшу відзначився футболіст "Таврії" Ільницький.

— Суддя вчинив абсолютно правильно, — коментує "ГПУ" голова Комітету футбольних арбітрів Віктор Дердо, 53 роки. — Згідно з рекомендаціями Міжнародної федерації футболу, дав повністю дограти епізод, незважаючи на закінчення компенсованого часу. Якби гості бодай ще раз вибили м"яч на кутовий, Венгер припинив би зустріч і зафіксував би нічию.

Після матчу представники "Кривбасу" не мали претензій до арбітра.

Зараз ви читаєте новину «Венгер вчинив правильно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода