Ексклюзиви
пʼятниця, 02 листопада 2007 15:05

Венгер 34-й раз протистоятиме Ферґюсону

Вихідними в європейських футбольних чемпіонатах відбудуться два матчі, що привертають підвищену увагу.

3 листопада в англійській прем"єр-лізі лондонський "Арсенал" прийматиме "Манчестер Юнайтед". Початок матчу о 14.45 за київським часом. В італійській Серії "А" 4 листопада туринський "Ювентус" прийматиме міланський "Інтер". Початок — о 21.30 за Києвом. На Україну матч із Лондона наживо транслюватиме "Спорт-1", з Турина — "Спорт-2".

"Арсенал" та "МЮ" лідирують у чемпіонаті Англії. Обидві команди набрали по 26 очок, при цьому "Арсенал" провів на один матч менше. Лондонці не програвали останні 17 матчів, а "МЮ" виграв 8 останніх поєдинків. Тренер "Арсеналу" Арсен Венгер очолює клуб 11-й рік, а його колега Алекс Ферґюсон — 21-й. Вони протистояли один одному 33 рази: 13 перемог у Венгера, 11 — у Ферґюсона. Дев"ять матчів закінчилися внічию.

Матчі "Ювентуса" та "Інтера" донедавна мали статус всеіталійського дербі. Він був втрачений, коли торік улітку "Ювентус" за корупцію перевели до першої ліги, а його чемпіонство віддали "Інтеру".

— Цього сезону ми повинні виграти у "Інтера" всі поєдинки, — заявив президент "Ювентуса" Джованні Коболлі Джильї. — Навіть у день матчу я не хотів би бачитися з власником міланців Массімо Моратті.

У чемпіонаті Італії команди зіграли 74 туринські матчі: 52 перемоги у "Ювентуса", 10 — у "Інтера", 12  нічиїх.

Зараз ви читаєте новину «Венгер 34-й раз протистоятиме Ферґюсону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути