вівторок, 19 лютого 2019 07:35

"Ювентус" приїде до Києва

20 лютого київське "Динамо" зіграє з італійським "Ювентусом". Матч почнеться о 14:00 на стадіоні ім. Валерія Лобановського в Києві у рамках 1/16 фіналу юнацької Ліги чемпіонів з футболу. Переможець визначиться за підсумками одного поєдинку.

Юнацька команда розпочала підготовку до другої частини сезону в Києві, а на другий збір поїхала вже до Туреччини. Де цілеспрямовано готувалася до протистояння з "Ювентусом".

Кадрові проблеми "Динамо": не залікував свою травму провідний форвард Євген Ісаєнко. Він пропустив кінець першої частини сезону. Тренеру Ігореві Костюку потрібно буде або довіритися 17-річному Владиславу Ванату, або знову ставити в атаку когось із півзахисників. Можливим варіантом міг би стати Владислав Супряга з першої команди. Поки він не може повноцінно закріпитися в команді Хацкевича. Крім того, весь другий збір пропустив через ушкодження. Невідомо, чи Супряга взагалі може грати.

Важливу роль у системі побудови гри "Динамо" мають старші футболісти, які вже мають досвід виступу на рівні юнацької Ліги чемпіонів. Насамперед ідеться про центрального захисника Дениса Попова, флангового півзахисника Георгія Цитаїшвілі та центрального атакуючого півзахисника Віталія Булецу. Кожен із них — лідер своєї ланки.

Слабким місцем юнацької команди "Динамо" є фланги захисту.

Проблеми "Ювентуса" аналогічні — сильний напад і слабка оборона. Тренер будує гру через фланги. Захисники підтримують атаки, півзахисники постійно міняються місцями.

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" приїде до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути