Ексклюзиви
пʼятниця, 26 січня 2018 06:35

Усик має перемогти за очками

27 січня в столиці Латвії Ризі 31-річний українець Олександр Усик побореться за вихід у фінал Всесвітньої боксерської суперсерії в першій важкій вазі. Суперник — місцевий боксер, на два роки старший Майріс Брієдіс, володар титулу Всесвітньої боксерської ради. Усик — чемпіон за версією Всесвітньої боксерської організації. Початок трансляції вечора боксу на телеканалі "Інтер" о 22:15. Бій розпочнеться після 23:30.

Фаворит поєдинку, як і всього турніру, — Усик. Він швидший, більш технічний, винахідливіший і хитріший за суперника. Поступається хіба силою удару. Зате бере працездатністю та кількістю викинутих ударів.

Олександр провів серед професіоналів 13 боїв. Усі виграв, 11 разів — нокаутом. З вересня 2016 року володіє титулом Всесвітньої боксерської організації. Тричі його захистив. Одного разу в рамках Всесвітньої боксерської суперсерії — у чвертьфіналі в десятому раунді нокаутував німця Марко Хука.

Брієдіс отримав титул у квітні 2017-го. Переміг за очками згаданого Марко Хука. Захистив пояс у рамках чвертьфіналу Всесвітньої боксерської суперсерії — також за рішенням суддів виграв у кубинця Майка Переса. Загалом переміг у 23 поєдинках, 18 разів — нокаутом.

Найбільш імовірний підсумок бою — Усик виграє за очками. Брієдіс має шанс хіба на дострокову перемогу.

Суперники важилися двічі. За місяць до поєдинку Усик мав 95,7 кг, Брієдіс — 95,5 кг. За тиждень українець важив 93,5 кг, латвієць — 94 кг. Напередодні зустрічі обом треба вкластися в ліміт 90,7 кг.

Призовий фонд бою — $2,4 млн, це 69 млн грн. Переможець отримає $1,6 млн — 46 млн грн, переможений — 800 тис., 23 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Усик має перемогти за очками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути