Ексклюзиви
пʼятниця, 11 жовтня 2019 06:10

Усик дебютує в надважкій вазі проти американського ветерана

У ніч проти неділі, 13 жовтня, колишній абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик, 32 роки, проведе дебютний бій у надважкій вазі. В Чикаго, США, він зустрінеться з американцем 38-річним Чаззом Візерспуном — до бою 38 перемог, 29 нокаутів, три поразки. Українець виграв усі 16 поєдинків, 12 нокаутів. Транслюватиме бій телеканал "Інтер". Початок програми "Великий бокс" 13 жовтня о 4:30. Текстова трансляція — gazeta.ua.

Чазз Візерспун на прізвисько "Джентльмен" за майже 15 років професійної кар'єри жодного разу не виходив на бій за чемпіонський титул. В його списку лише декілька відомих імен. У 2008–2009 роках він програвав претендентам на титули американцям Крісу Арреолі й Тоні Томпсону. Останньої поразки зазнав понад сім років тому — у квітні 2012-го програв технічним нокаутом у третьому раунді співвітчизнику Сету Мітчеллу. Відтоді виграв усі вісім поєдинків проти маловідомих опонентів.

Суперником Олександра Усика мав бути нідерландець Тайрон Спонґ. Але він попався на допінгу і його відсторонили від бою. У терміновому порядку промоутер Усика британець Едді Хірн знайшов заміну.

— Дуже радий можливості побитися з Усиком у Чикаго, — каже Візерспун. — Я і так готувався, сподівався на великий бій. Олександр дебютує в надважкій вазі, йому якраз належить дізнатися, що тут — зовсім інша гра. Я виграв вісім боїв поспіль. Тому розумів — незабаром отримаю великий бій. Знав, що буде відмінний шанс себе показати. Мені належить бій на великій сцені, тому я віддам усі сили заради перемоги.

Фаворитом бою є Усик. На перемогу Олександра Усика букмекери встановили мізерний коефіцієнт — 1,01. Тобто з одної поставленої на його перемогу гривні можна заробити лише одну копійку. Коефіцієнт на нічию дорівнює 34, а на перемогу Візерспуна — 17.

Першочерговим суперником Олександра Усика в дебютному поєдинку мав бути французький боксер Карлос Такам. Але перед боєм у травні Олександр травмувався. А на жовтень із бою знявся вже Такам. В підсумку зупинилися на кандидатурі Тайрона Спонґа.

Зараз ви читаєте новину «Усик дебютує в надважкій вазі проти американського ветерана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути