Ексклюзиви
понеділок, 15 жовтня 2007 16:25

Українська "молодіжка" поступилася туркам

Молодіжна збірна України, вік гравців якої не перевищує 21 року, зазнала другої поразки у відбірному турнірі чемпіонату Європи. Минулої неділі підопічні Олексія Михайличенка, 44 роки, поступилися у Стамбулі турецьким одноліткам — 0:2. Підсумок зустрічі був вирішений у середині другого тайму: на 62-й хвилині Нурі влучно вдарив під поперечину й відкрив рахунок. За дві хвилини Мевлют вийшов сам на сам із голкіпером українців Олександром Рибкою й пустив м"яч у нього між ногами.

— До пропущеного гола в мене не було претензій до дій оборонців, — заявив Михайличенко. — Але потім дві помилки перекреслили наші зусилля. В атаці ми взагалі нічого не створили, підопічним не вистачало мобільності. Позначилася відсутність травмованих форвардів Фоміна та Лисенка. А на захисника Чигринського та нападаючого Гладкого розраховувати цього року не варто. Вони перебувають у таборі національної команди. Але за перше місце у групі ми ще поборемося.

Нині збірна України провела чотири матчі. "Синьо-жовті" двічі перемогли вірмен і стільки ж разів поступилися туркам. Команда Михайличенка з 6-ма очками посідає 3-тє місце у групі. Попереду Туреччина (9 очок) та Чехія (7 очок), які провели на матч менше, ніж українці.

17 жовтня наша команда зіграє на виїзді з аутсайдером групи — збірною Ліхтенштейну.

У відбірному турнірі команди розподілені на 10 груп. Їх переможці та 4 найкращі команди, що посядуть другі місця, виходять до плей-офф, де розіграють 7 путівок до фінальної частини. Вона відбудеться у Швеції, збірна якої потрапила туди автоматично.

Зараз ви читаєте новину «Українська "молодіжка" поступилася туркам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути