Ексклюзиви
понеділок, 16 липня 2007 17:07

"Шахтар" ушосте поспіль не виграв у "Динамо"

Жереб випав так, що в першому турі чергового чемпіонату України в Донецьку зустрілися багаторічні лідери вітчизняного футболу — місцевий "Шахтар" і київське "Динамо".

Це їхній четвертий очний поєдинок за останні три місяці. Пристрастей щодо цього було небагато, адже суперники вже трішки набридли один одному. А донецькі вболівальники втомилися від поразок своєї команди в матчах з киянами. Адже підопічні Мірчі Луческу не можуть виграти в "Динамо" вже шостий поєдинок поспіль.

Однак перед матчем про минулі невдачі намагалися забути. До того ж підігрів оптимізм донеччан перехід до команди італійського нападника Крістіано Лукареллі. Про нього говорили значно більше, ніж про небажання виступати за "Шахтар" його колишнього капітана, бразильця Франселіно Матузалема. У неділю місто вшановувало другу за кількістю професій Донбасу — металургів. Тож уболівальники спочатку розігрілися на святі, а потім подалися на стадіон.

Загалом поєдинок нікого не розчарував. Нічия — непоганий результат для обох команд. Гості взяли очко на виїзді, а господарі перервали ланцюжок невдач. Нова боротьба за золото тільки починається, тож гравці були налаштовані мирно. Відразу після гри обмінялися футболками. Бєлік та Михалик для цього навіть шукали один одного у підтрибунному приміщенні.

Під час власне поєдинку переповнені трибуни рябіли сотнями прапорів, банерів, табличок. Серед них із 12 сектору виділялося вже традиційне побажання щасливої дороги румунцеві. Однак через край емоції не вилилися. Хіба що в сусідньому секторі подиміли фаєрами, один з яких пропалив бігову доріжку.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" ушосте поспіль не виграв у "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути