Ексклюзиви
понеділок, 21 січня 2008 15:21

Рауль забив на 32-й секунді

Тиждень тому мадридський "Реал" вилетів із Кубка Іспанії, поступившись "Мальорці". Експерти прогнозували спад у грі клубу, але дійсний чемпіон країни похитнув їхню думку. У стартовому матчі другого кола чемпіон Іспанії виграв виїзне дербі в "Атлетико" — 2:0.

На 32-й секунді рахунок відкрив вихованець школи "Атлетико" Рауль, який виступає за "Реал" 13 сезон. У реєстрі найшвидших м"ячів іспанського чемпіонату гол капітана "Реала" став п"ятим. Очолює цей список гравець "Вальядоліду" Лоренте. У домашньому матчі проти "Еспаньйолу", який відбувся нинішнього сезону, нападник відзначився на 7 секунді.

"Атлетико" мав шанси зрівняти рахунок, "Реал" рятував голкіпер Касільяс і двічі — штанга. Але перед перервою ван Ністельрой забив за "гостей" вдруге, а після відпочинку "Реал" без проблем довів матч до перемоги і зберіг лідерство.

На 7 очок від команди Бернда Шустера відстає "Барселона", яка перемогла вдома "Расинґ" завдяки голу Т"єррі Анрі.

Продовжує падіння "Валенсія", яка була розбита у Вільярреалі — 0:3.

— Проблема "Валенсії" в тому, що новий тренер, Рональд Куман, прийшов по ходу сезону, — каже "ГПУ" колишній гравець клубу Олег Саленко, 38 років. — За таких умов ніхто на подвиг не здатний. Тому фахівці рівня Ліппі чи Капелло беруть клуб тільки перед початком сезону.

"Зимовим" чемпіоном Італії став "Інтер". Міланці обіграли вдома "Парму" — 3:2, хоча ще до 88 хвилини поступалися — 1:2. Відігрався чемпіон із "лівого" пенальті, який реалізував Ібрагімович. Він же на 93-й хвилині приніс "Інтеру" перемогу.

"Мілан" також переміг у компенсований час. Чемпіон світу та Європи грав на виїзді проти "Удінезе", прямого конкурента за четверте місце — у зоні Ліги чемпіонів. Територіальною перевагою володіли гості, а гостріше атакував "Удінезе". Результативною виявилася заміна тренера міланців Карло Анчелотті. На 83 хвилині замість Рональдо вийшов Джилардіно, який через 9 хв. забив єдиний м"яч.

Невеликі шанси конкурувати з "Інтером" за перше місце зберігає "Рома". Римляни  перемогли "Катанію" — 2:0 і відстають від лідера на 7 очок. "Ювентус" остаточно вибув із чемпіонської гонки, зігравши вдома внічию з "Сампдорією" — 0:0. У "Юве" третя позиція і 12 очок відставання від "Інтера". Після невдачі "Удінезе" четвертою йде флорентійська "Фіорентина", яка випереджає "Удінезе" на два очки. "Мілан" на 9 місці, поступається "Фіорентині" 10-ма пунктами, має три гри в запасі, а 3 лютого зіграє у Флоренції.

В Англії лідери виграли на виїзді. "Манчестер Юнайтед" у "Редінґа" — 2:0, хоча чемпіон відкрив рахунок тільки на 77 хвилині. "Арсенал" розтрощив "Фулхем" — 3:0. У "МЮ" та "Арсеналу" по 54 очки. На 4 менше у "Челсі", який виграв у Бірмінгемі — 1:0. Андрій Шевченко не грав через травму спини. Коли капітан збірної України повернеться на поле, невідомо. "Ліверпуль" свій матч проводив учора ввечері. Команда Андрія Вороніна приймала "Астон Віллу".

Зараз ви читаєте новину «Рауль забив на 32-й секунді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути