Ексклюзиви
середа, 28 травня 2008 18:20

Рабинович втратив інтерес до "Арсеналу"

Заява власника київського футбольного клубу "Арсенал" Вадима Рабиновича про те, що його команду можуть ліквідувати через відсутність стадіону, так і не стала топ-новиною. Це стосується навіть футбольної преси, не кажучи вже про широкий загал. Йому про існування столичного "Арсеналу" нічого невідомо. На що розраховує Вадим Рабинович? Аби говорити про це, слід подумати, на що він розраховував, стаючи власником ФК "Арсенал".

Досі достеменно не знають, скільки саме і кому саме заплатив Рабинович за право називатися президентом футбольного клубу, і чи платив він узагалі. Тому що, окрім договорів із футболістами та тренерами, за якими їм належить чимала зарплатня (теж, до речі, секретна), нічого іншого за назвою ФК "Арсенал" (Київ) не стоїть. Подейкують, метою Рабиновича була земля, яку він хотів одержати для будівництва стадіону. Ці чутки певним чином підтвердилися саме тепер. Адже заяви про самоліквідацію клубу почалися, коли стало ясно, що землі не дадуть. Ось і втратив він інтерес до своєї футбольної "власності".

Хіба торік, коли Вадим Рабинович ставав власником футбольної команди, у неї був стадіон?

Співчувати комусь із цієї нагоди не виходить. Оскільки у словах та діях власника київського "Арсеналу" забагато протиріч. Хіба торік, коли Вадим Рабинович ставав власником футбольної команди, у неї був стадіон? Не було, і сам покупець про це добре знав. Але тоді це йому не заважало й не було приводом для розпуску, яким він тепер невідомо кому погрожує. Навіть якби Рабиновичу дали торік землю, і він насправді заходився б зводити стадіон, на будівництво пішов би не один рік. Де тоді грати команді?

Якщо ж серйозно, то обіцянки в короткий термін звести футбольну арену міжнародного класу вартістю в сотні мільйонів сприймаються приблизно так само, як передвиборчі обіцянки кандидатів на нещодавніх київських виборах. Особливо карикатурно будівельні проекти Рабиновича виглядають на тлі реконструкції головного стадіону столиці для Євро-2012, яка досі так і не розпочалася. Хоча нею переймається чи не вся країна від президента і прем"єра до керівників профільних міністерств і футбольної федерації. Може, той стадіон Рабиновичу на реконструкцію віддати? Він же так любить київський футбол. Чи все-таки київську землю більше?

Зараз ви читаєте новину «Рабинович втратив інтерес до "Арсеналу" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути