Ексклюзиви
вівторок, 19 лютого 2008 15:44

Рабінович хоче купити Кафу

Президент київського "Арсеналу" Вадим Рабінович готовий орендувати 37-річного захисника "Мілана" Кафу.

— Ми хочемо запропонувати бразильцю контракт на чотири з половиною місяця, а потім — запропонувати йому нову угоду, — каже Рабінович. — Я цим трансфером не займаюся. Переговори від нашого імені веде агентська компанія "Соккерворлд". Кафу знає про інтерес до його персони з боку "Арсенала". Захисника влаштовує Україна, але треба вирішити ще деякі технічні питання щодо цього трансферу. Нашому головному тренеру Олександрові Заварову до вподоби така ідея. Вік захисника нас не хвилює: тільки в суботу він відіграв повний матч італійського чемпіонату проти "Парми".

За словами Рабіновича, Кафу має прибути до України цього тижня. Учора вранці захисник вилетів до Лондона, де "Мілан" зіграє матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. А в неділю в рамках чемпіонату Італії колишній клуб Андрія Шевченка прийматиме "Палермо".

Партнер Кафу по команді Каха Каладзе назвав інформацію про можливий перехід бразильця до київського "Арсеналу" необґрунтованими чутками.

Кафу виступає за "Мілан" з осені 2003 року. Дворазовий чемпіон світу (1994, 2002), дворазовий чемпіон Італії (2001, 2004) у складі "Роми" та "Мілана", переможець Ліги чемпіонів (2007). Його угода з "Міланом" закінчується після нинішнього сезону, захисник планує її продовжити.

Зараз ви читаєте новину «Рабінович хоче купити Кафу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути